TextilPont Fórum

TextilPont Fórum

2022.03.20 23:21
TextilPont kupon

Hivatalos TextilPont kuponoldal*

Aktív kuponkódjaink:

 

Sajnáljuk, jelenleg nincs több elérhető kuponkód számodra, az alábbi |Sale| kedvezményt viszont szívesen ajánljuk a figyelmedbe. ▼▼▼

TextilPont kupon

Jótállási feltételek 2021

A
TÁLLÁS 2021 új szabályainak egyszerűen áttekinthető grafikai megjelenítését az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

jotallas_infografika_2021.pdf

2017.09.22 15:27

Hűségpont rendszer - TextilPont webáruház

A pontgyűjtő számla használata:


Regisztrált vásárlóink rendeléseinek lezárását követően - 1% értékben - webáruházunk programja automatikusan hűségpontokat rögzít 1pont= 1 Ft (kivétel akciós termékek vásárlása esetén), amelyeket a következő, alapbeállítások szerint használhat fel:

Netbarát


Vásárlás a neten - Erre figyeljünk az átvétel után

Az online vásárlás egyre népszerűbb, mivel kényelmesen, sorban állás nélkül rendelhetünk meg termékeket, vagy szolgáltatásokat az interneten keresztül. A legtöbb webshop részletes tájékoztatást ad a rendelés menetéről, feltételeiről és egyéb részleteiről, azonban hasznos, ha ettől függetlenül is tisztában vagyunk a szabályokkal és a minket megillető jogokkal. Megvizsgáltuk, milyen lehetőségeink vannak a megrendelt termék kézhezvétele után, ha mégis úgy döntenénk, nem szeretnénk megvásárolni.

2017.06.07 00:56

Új előírás a webáruházak számára!

Online vitarendezés

A fogyasztók jelentős része nem él semmilyen panasszal, ha problémát észlel online vásárlás során, ezért az Európai Bizottság januárban elindította online vitarendezési platformját, amelynek köszönhetően egyszerűbb, olcsóbb és hatékonyabb lehet a nemzetközi fogyasztói jogviták rendezésének folyamata. Az európai, így a magyar online webáruházaknak és piacoknak is kötelezően meg kell jeleníteniük a honlapjukon az online vitarendezési platformra mutató elektronikus linket, valamint e-mail címüket.

2017.03.13 01:12

10 érv, amiért minket érdemes választania

+

 10 érv, amiért minket érdemes választania

 amiért minket érdemes választania

Ajánló ikon

Rendelje csomagját PostaPontra!

Válassza PostaPontok egyikét, és rendelje a webshopból a több mint 2550 posta, a 125 MOL kút, a 115 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe!

Textilpont webáruház - PostaPont ajánló

2017.03.14 05:30

Áruink túlnyomó része az OEKO-TEX® Standard 100 szerint bevizsgált minőség.

 OEKO-TEX® Standard 100, a boldog textil

Magyarázat:

Az OEKO-TEX® Standard 100 világszerte elterjedt, egységes vizsgálati- és tanúsítási rendszer a textil nyers-, félkész és késztermékek számára, minden feldolgozási szakaszban. Példák a tanúsítható termékre: nyers és színezett/nemesített fonal, nyers és színezett/nemsített szövet és kötött termék, konfekcionált termékek (ruházat, otthoni és háztartási textíliák, ágynemű, frottír termékek, textil játékok és még sok más).

OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkező termékkörök:

- A loneta.com márkájú termékeink a gyártó honlapján közzétett tanúsítvánnyal rendelkeznek.
- Az SK  betűkkel kezdődő cikkszámú anyagainknak beszállítói tanúsítványa van, amit konkrét termékválasztás esetén tudunk tőlük lekérni.
- A PE betűkkel kezdődő cikkszámú anyagainknak beszállítói tanúsítványa van, amit konkrét termékválasztás esetén tudunk tőlük lekérni.
- Az SZ betűvel kezdődő cikkszámú anyagaink jelentős részének beszállítói tanúsítványa van, amit konkrét termékválasztás esetén tudunk tőlük lekérni. A Küçükçalık  (török) dekoranyagok viszont gyári tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 Szeretne együttműködni velünk? Tegye ki ezt a bannert weboldalára!

TextilPont bannerBannerkódunkat egyszerűen kimásolhatja, és beillesztheti saját weboldala forrásába a TextilPont logó közzétételéhez.

A kód kihelyezésével törzsvásárlói programunk célkitűzése is tejesül.
Nagyra becsüljük, és köszönettel vesszük minden kedves partnerünk együttműködését!

2017.03.11 04:10

14 napos elállási jogKérdésként merült fel:

Valóban igaz, hogy ha az Interneten megrendelt árut személyesen veszem át az üzletben, akkor az nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek és nem élhetek az elállás lehetőségével?

Nem igaz. Ebben az esetben is távollévők között kötött szerződésről beszélünk, azaz élhetünk elállási jogunkkal. Internetes vásárlás esetén ugyanis a felek csupán virtuálisan vannak jelen, melynek folytán a fogyasztónak nincs arra módja, hogy a termék valós tulajdonságairól – így például állagáról, méretéről, esztétikai minőségéről – meggyőződhessen.

Ezen információhiány kompenzálása érdekében biztosítja a jogszabály az elállás jogát, amelyet a teljesítés módjától függetlenül – akár személyes átvételről, akár postai, illetve egyéb kiszállításról van szó – az átvételtől számított 14 munkanapon belül gyakorolhat a fogyasztó.

2017.03.11 03:59

MINDEN KÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKRE 100%-OS ÁRGARANCIA  Árgarancia vállása kép 

 

2017.03.11 02:46
Garancia érvényesítése és feltételei
 
 Garanciavállalás kép
 
1. Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele

Amennyiben rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadást követően - még a postázás megkezdése előtt - minden következmény nélkül lemondhatja, kivéve ha egyedi méretre levágandó anyagot rendelt, amely az Ön személyes kívánsága szerint már elő lett készítve. A megrendelés során a vevő élhet a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Kérjük, vegye figyelembe azonban a következő kivételeket: a megadott méretre levágott, illetve az Ön egyedi előrendelésére beszerzett (legyártatott) textilanyagokat elállási joggal nem küldheti vissza!

2. Hibás teljesítéssel kapcsolatos információk
 
Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.
Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényét a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.
 
3. Szavatossági igény:
2017.03.13 02:26

Csapatunk abban érdekelt, hogy Ön mindig elégedett legyen a munkánkkal. Amennyiben esetleg mégis hibásan teljesítenénk, panaszával, reklamációjával keressen meg bennünket elérhetőségeinken!

TEXTILPONT LAKÁSTEXTIL WEBÁRUHÁZ

1028 Budapest, Vadalma utca 10.

Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétköznapokon: 10:00-18:00
mobil: 30 294 4311
E-mail:
textilpont@gmail.com

Amennyiben nem tartaná megfelelőnek panasza, reklamációja orvoslását, úgy a következő szervekhez fordulhat a probléma rendezése érdekében:
 

2016.08.02 13:05
czila

Törzsvásárlói programRegisztrált megrendelőként - hogyha már legalább háromszor sikeresen vásárolt webáruházunkban - feliratkozhat törzsvásárlói partnerprogramunkba. Így további 5%-os megtakarítást érhet el. Tudjuk, hogy az Ön ideje is kimért, ezért igazán megbecsüljük, ha kölcsönösen támogatva bennünket, szán ránk egy percet, és a → Google Cégprofil oldalunkon értékeli munkánkat.

 

 

Webáruház készítés