Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Hírek
Elektronikus fizetés
SPANYOL LAKÁSTEXTILEK

Spanyol lakástextilek, Loneta

Facebook oldalunk

Facebok oldalunk

Szállítási módok

A TextilPont webáruház Postapont partner

Szállítás - TextilPont webáruház


30.000 Ft vásárlási érték felett   ingyenes szállítást választhat!

Jó, ha tudja...

Megbízható, magyar honlap

Garancia

Árgarancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

Partnereink
Szűrés
Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás

TextilPont Fórum

TextilPont Fórum

 

 

2017.06.07 00:56

Új előírás a webáruházak számára!

zoltan.kozmaA fogyasztók jelentős része nem él semmilyen panasszal, ha problémát észlel online vásárlás során, ezért az Európai Bizottság januárban elindította online vitarendezési platformját, amelynek köszönhetően egyszerűbb, olcsóbb és hatékonyabb lehet a nemzetközi fogyasztói jogviták rendezésének folyamata. Az európai, így a magyar online webáruházaknak és piacoknak is kötelezően meg kell jeleníteniük a honlapjukon az online vitarendezési platformra mutató elektronikus linket, valamint e-mail címüket.

10 érv a Textilpont webáruház mellett, amiért minket érdemes választania

Rendelje csomagját PostaPontra!

Válassza PostaPontok egyikét, és rendelje a webshopból a több mint 2550 posta, a 125 MOL kút, a 115 Coop PostaPont vagy az 50 Csomagautomata egyikébe!

Textilpont webáruház - PostaPont ajánló

 Utánvétes fizetés leinformálható megrendelőinknek

MPL futár

Az új TextilPont webáruház programozása lehetővé teszi a fizetési módok vevőcsoportokhoz kötését, így csupán a kapcsolt fizetési lehetőségek válnak láthatóvá a különböző vásárlói csoport számára.
Ezzel a megoldással elkerülhető az a visszás helyzet - ami gyakran bekövetkezett régebbi webáruházunkban: hiába jeleztük részletesen és világosan a fizetési folyamatban, valamint az információknál is, hogy kizárólag a törzsvásárlóknak engedélyezhető az utánvétel, mégis az először vásárlók is gyakran kiválasztották a számukra nem engedélyezett fizetési módot.
Természetesen ebből számos bonyodalom keletkezett, mivel többen úgy vélték, hogyha "elfogadta a rendszer" a fizetési mód választásukat (annak ellenére, hogy jól látták a tiltást), azután már csupán a kezelő személy "kukacoskodása" a rendelés felfüggesztése.
Biztosíthatunk mindenkit utólag is, hogy nem valamiféle fontoskodás, körülményeskedés vagy "kukacoskodás" vezérelt bennünket, - épp ellenkezőleg: bizonyos ügyfelek miatt voltunk kénytelenek ezt a szabályt bevezetni, miután komoly veszteségeket okoztak az egyre szaporodó, ún. kamu megrendelések.

Áruink túlnyomó része az OEKO-TEX® Standard 100 szerint bevizsgált minőség.

 OEKO-TEX® Standard 100, a boldog textil

Magyarázat:

Az OEKO-TEX® Standard 100 világszerte elterjedt, egységes vizsgálati- és tanúsítási rendszer a textil nyers-, félkész és késztermékek számára, minden feldolgozási szakaszban. Példák a tanúsítható termékre: nyers és színezett/nemesített fonal, nyers és színezett/nemsített szövet és kötött termék, konfekcionált termékek (ruházat, otthoni és háztartási textíliák, ágynemű, frottír termékek, textil játékok és még sok más).

Szeretne segíteni nekünk? Tegye ki ezt a bannert weboldalára!

TextilPont bannerAz alábbi kódot egyszerűen kimásolhatja, és beillesztheti weboldala forrásába a TextilPont banner közzétételéhez:

Tájékoztasson bennünket a kihelyezésről, és mi viszonzásul linképítő oldalunkon releváns viszontlinket vagy bannert helyezünk el. Nagyra becsüljük, és köszönettel vesszük minden kedves partnerünk együttműködését!

2017.03.11 04:10

14 napos elállási jogKérdésként merült fel:

Valóban igaz, hogy ha az Interneten megrendelt árut személyesen veszem át az üzletben, akkor az nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek és nem élhetek az elállás lehetőségével?

Nem igaz. Ebben az esetben is távollévők között kötött szerződésről beszélünk, azaz élhetünk elállási jogunkkal. Internetes vásárlás esetén ugyanis a felek csupán virtuálisan vannak jelen, melynek folytán a fogyasztónak nincs arra módja, hogy a termék valós tulajdonságairól – így például állagáról, méretéről, esztétikai minőségéről – meggyőződhessen.

Ezen információhiány kompenzálása érdekében biztosítja a jogszabály az elállás jogát, amelyet a teljesítés módjától függetlenül – akár személyes átvételről, akár postai, illetve egyéb kiszállításról van szó – az átvételtől számított 14 munkanapon belül gyakorolhat a fogyasztó.

2017.03.11 03:59

MINDEN KÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKRE 100%-OS ÁRGARANCIA   

 

2017.03.11 02:46
Garancia érvényesítése, feltételei
 
 
 
1. Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele
 
Amennyiben rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadást követően - még a postázás megkezdése előtt - minden következmény nélkül lemondhatja, kivéve ha egyedi méretre levágandó anyagot rendelt, amely az Ön személyes kívánsága szerint már elő lett készítve. A megrendelés során a vevő élhet a 17/1999. (II.5.) számú Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Kérjük vegye figyelembe a következőket:
 
2. Hibás teljesítéssel kapcsolatos információk
 
 Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.
 Hibás teljesítés esetén szavatosságra, jótállásra vonatkozó igényét a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak szerint kezeljük.
 
Szavatossági igény:
2017.03.13 02:26

Csapatunk abban érdekelt, hogy Ön mindig elégedett legyen a munkánkkal. Amennyiben esetleg mégis hibásan teljesítenénk, panaszával, reklamációjával keressen meg bennünket elérhetőségeinken!

TEXTILPONT LAKÁSTEXTIL WEBÁRUHÁZ

2182 Dány, Kossuth utca 46.

Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétköznapokon: 10:00-17:00
mobil: 30 294 4311
E-mail:
textilpont@gmail.com

Amennyiben nem tartaná megfelelőnek panasza, reklamációja orvoslását, úgy a következő szervekhez fordulhat a probléma rendezése érdekében:
 

Törzsvásárlói program
 Tudjuk, hogy az Ön ideje is beosztást igényel, ezért igazán megbecsüljük, ha a tartalékaiból ránk is szán néhány fontos percet.
Hogyha már 30.000 Ft felett vásárolt webáruházunkban, és támogatja munkánkat, bejelentkezhet partnerprogramunkba, amennyiben a következő lehetőségek közül legalább hármat felvállal:

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.