TextilPont Fórum

Törzsvásárlói program

2016.08.02 13:05

Törzsvásárlói program
 Tudjuk, hogy az Ön ideje is beosztást igényel, ezért igazán megbecsüljük, ha a tartalékaiból ránk is szán néhány fontos percet.
Hogyha már 30.000 Ft felett vásárolt webáruházunkban, és támogatja munkánkat, bejelentkezhet törzsvásárlói partnerprogramunkba, amennyiben a következő lehetőségek közül legalább hármat felvállal:

 

  • A már megismert vagy megvásárolt árukat véleményezi a terméklapon webáruházunkban.
  • Lájkolja a Facebook oldalunkat, és időnként hozzászól az ott közzétett megosztásainkhoz, képeinkhez.
  • Google + oldalunkon követ bennünket.
  • Alkalmanként megjegyzést fűz fórumtémáinkhoz.
  • Elfogadja a pénztári folyamat végén felajánlott Facebook megosztást, így a közösségi oldalon megmutatja ismerőseinek a nálunk vásárolt termékeket.
  • Beilleszti saját weboldalába a Textilpont bannerkódot.

Együttműködő partnereink hűségpontjaik mellé (a vásárlási érték 2 %-a), 3%-os automatikus kedvezményt kapnak mindenféle megkötés nélkül (akár akciós áruk vásárlásánál is). A törzsvásárlói kedvezmény természetesen a végösszeg kedvezménnyel összeadódik. Törzsvásárlóinkat így 100 ezer és 300 ezer Ft közötti vásárlásnál 6%, 300 ezer és 500 ezer Ft közötti vásárlásnál 9%, 500 ezer Ft feletti vásárlásnál 11% automatikus kedvezmény illeti meg.
Egy példa: törzsvásárló partnerteinknek 110 ezer Ft-os vásárláskor 2% hűségpont, 3 % törzsvásárlói kedvezmény és 3%-os végösszeg kedvezmény jár.

Jelentkezését a textilpont@gmail.com e-mail címen várjuk a törzsvásárlói programunkba. Legalább három vállalás nélkül a jelentkezés érvénytelen. Kérjük, üzenetében konkrétan sorolja fel, hogy miben számíthatunk a segítségére!


Üdvözlettel: a Textilpont webáruház csapata

Webáruház készítés