TextilPont Fórum

TÖRZSVÁSÁRLÓ program

2016.08.02 13:05
czila

Törzsvásárlói programRegisztrált megrendelőként - hogyha már legalább háromszor sikeresen vásárolt webáruházunkban - feliratkozhat törzsvásárlói partnerprogramunkba. Így további 5%-os megtakarítást érhet el. Tudjuk, hogy az Ön ideje is kimért, ezért igazán megbecsüljük, ha kölcsönösen támogatva bennünket, szán ránk egy percet, és a → Google Cégprofil oldalunkon értékeli munkánkat.

 

 

Mivel a hasznos értékelések gyüjtése mára a keresőoptimalizálás fontos kritériumává vált, mi sem mondhatunk le róla. A Google értékelés/vélemény írását így a törzsvásárlói együttműködés alapfeltételeként kell kezelnünk. Gyenge internetes találati pozicióban, alacsony elismertségi szint (reputáció) mellett ugyanis plusz engedményeket lehetetlen biztosítani, sőt még maga, a vállalkozás fennmaradása is kétségessé vállhat kedvezőtlen viszonyok között.
Amennyiben Ön meghatározó partnerként tekint ránk (szívén viseli üzletmenetünk alakulását), még intenzívebben támogathatja a TextilPont reputációját az alábbi lehetőségekkel:

  • A megismert áruinkat a terméklapon véleményezi a webáruházban.
  • Lájkolja a Facebook oldalunkat, illetve alkalomadtán hozzászól az ott közzétett megosztásainkhoz.
  • A webáruház Vélemények rovatában leírja tapasztalatait a szolgáltatásunkkal kapcsolatban.
  • Beilleszti saját weboldalába a Textilpont bannerkódot.

Együttműködő partnereink 5%-os automatikus kedvezményhez jutnak mindenféle megkötés nélkül (akár akciós áruk vásárlása esetén is). A jóváhagyott törzsvásárlók bejelentkezés után már a kedvezményes árakat látják.
A regisztráció nélkül vásárlók sajnos
törzsvásárlói kedvezményt nem tudnak igénybe venni, mivel ők nem hoznak létre vásárlói fiókot, ahol a kedvezmény beállítható.

Jelentkezését a textilpont@gmail.com e-mail címen várjuk a törzsvásárlói programunkba!

Nyugodt vásárlást, sok megtakarítást kívánva üdvözli Önt: a TextilPont webáruház csapata

Webáruház készítés