Évente változik a négy nagykereskedő (Szintetika, Rovitex, Laguna, Naturtex) közös kiállításának helyszíne. Az idei helyszín – a közelsége miatt – nekünk a legjobban kedvezett az eddigiek közül.
Az I-es reptér – az utazók helyett – újabban inkább ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek ad helyet. Jómagam, aki repülőre sohasem ülnék, még sohasem tartózkodtam ennyi időn keresztül a karakteres vasszerkezetű, szépen felújított Pestszentlőrinci épületben.

Először a Rovitex felhozatalát vizsgáltuk át, már csak azért is, mert itt a korán (délelőtt) érkezőknek 3 % engedményt adtak a kiállítási árakból. Webáruházunkban arra törekszünk, hogy a termékeket a lehető legjobb árakon kínáljuk, ezért minden alkalmat ki kell használnunk, hogy lehetőségünk legyen a legolcsóbb beszerzésekre.
Ezért a már megszokott és megkedvelt üzletkötőnk kalauzolása mellett először is a kiállításon akciós áron kínált árukat vettük sorra.  Már ezekből is jól bevásároltunk (ahogy a képek is tanúsítják), szinte alig tudtuk abbahagyni. És még ezután következtek a “harmatos csodák”, a legújabb kollekciók…