TextilPont blog

Sötétítő sziluett rolók

2017.05.11 02:44

Sziluett roló


Némi fantáziával a sötétítő függönyök is lehetnek a lakás fénypontjai. Így ugyan nem látják el maradéktalanul a feladatukat, hiszen némi fényt átengednek, de a látványért cserébe ennyit igazán megengedhetünk A lakások sötétítő függönyei, bambusz-, vagy textilrolói nem egyszerűen csak arra valók, hogy a kíváncsi szemek ne láthassák a nappaliban folyó történéseket, hiszen jó részük a fény mellett az UV-sugárzás 99 százalékát is elnyeli, sőt, előbbi okból a téli fűtésszámla csökkentésében is segítenek, hiszen a kinti hideg levegőt nem engedik be, de meggátolják a lakás kellemes melegének utcára jutását is.

 

Az olcsó eszközök emellett azonban akár még a lakást is feldobhatják, hiszen az elmúlt években számos online áruház, illetve aprócska vállalkozás kínálatában tűntek fel a több száz ponton átlyukasztott, ezáltal különböző nagyvárosok sziluettjét a padlóra vetítő, illetve az ablakba idéző rolók.


A legjobban talán az elmés nevű ukrán HoleRoll kapta el a dizájnfonalat, ők New York City, illetve London látképének egy részletét örökítették meg így, vásárlóikat a nagyvárosok felhőkarcolóinak lottónyereményt felemésztő árú lakásaiba repítve.

Sziluett sötétítő, blackout roló

Sziluett blackout függöny

Sziluett roló függöny

Sziluett sötétítő

Sötétítő roló

 

Webáruház készítés