ÁRUÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN

Telephelyünk címe: 1029 Budapest, Bocskai István útja 6.

Telephelyünkön ingyenes az áruátvétel.

Telephelyünk nem üzlet, ezért kizárólag a webáruházban megrendelt, 30.000 forintot meghaladó rendelések vehetők át! Megértésüket köszönjük!
Nincsen
nyitvatartási időnk, így legalább 1 munkanappal előre egyeztessen velünk átvételi időpontot!
A személyes áruátvétel és a termékmegtekintés* munkanapokon 10 - 20 óra között, az egyeztetések sorrendjében ütemezhető.
Az előre ki nem fizetett (előre át nem utalt) anyagok levágását csak az átvevő megérkezésekor vagyunk kötelesek elkezdeni. Ezért helyszíni, készpénzes fizetéskor előfordulhat, hogy az anyagvágások számának megfelelő ideig várnia kell.
* Megrendelőnként maximum 6-féle, előre kiválasztott és email-ben konkrétan megnevezett (belinkelt) árut tudunk rövid időre bemutatni. Mivel telephelyelyünk munkaterület, a vágóhelyiségben egyszerre legfeljebb egy ügyfelet tudunk fogadni. Több fős áruátvétel vagy csoportos termékmegtekintés, illetve válogatás, nézelődés, helyszíni tervezgetés szorosan ütemezett napi munkánk végzése mellett nem lehetséges.

A rendelés ellenértékét a helyszínen csak készpénzben tudja kiegyenlíteni. Megrendeléskor azonban előre is utalhat, vagy bankkártyás fizetést indíthat webáruházunkból.

Az alább felsorolt településekről a személyes áruátvétel csupán néhány perces (maximum félórás) autóút telephelyünkre:


függöny, méteráru Solymár,
függöny, méteráru Nagykovácsi,
függöny, méteráru Remeteszőlős,
függöny, méteráru Pilisvörösvár,
függöny, méteráru Pilisszentiván,
függöny, méteráru Pilisjászfalu,
függöny, méteráru Piliscsaba,
függöny, méteráru Tinnye,
függöny, méteráru Perbál,
függöny, méteráru Pilisborosjenő,
függöny, méteráru Üröm,
függöny, méteráru Csobánka,
függöny, méteráru Budakeszi,
függöny, méteráru Telki,
függöny, méteráru Páty,
függöny, méteráru Budajenő,
függöny, méteráru Tök,
függöny, méteráru Zsámbék,


Amennyiben a telephelyi áruátvétel Önnek nem megfelelő, küldeményünk országszerte maximum 2 munkanap alatt megérkezik az Ön által kiválasztott Postapontra, ahol 10 munkanapos őrzési időn belül veheti át. Házhoz vagy munkahelyre való kézbesítés szintén maximum 2 munkanap.

Ha nem tudja egy megadott címen fogadni a futárt, és a postapontokon sem akar csomagjára várni, a TextilPont Lakástextil Webáruházban megrendelt áruk, pl. függöny,  sötétítő függönyágytakaró, méteráru, patchwork, angin, pamutvászon, dányi telephelyünkön átvehetők, ilyenkor a webáruházban kiválasztott áruk megtekintésére is van lehetőség (maximum 6 termék).

Webáruház készítés