A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Rólunk írták

Vásárlóinktól beérkezett nyilvános vélemények a webáruház működésével, az ügyfélkezeléssel és a forgalmazatott árukkal kapcsolatban.

Vélemények Kérjük, hogy a piktogramok közt megtalálható közösségi fiókjával jelentkezzen be, vagy e-mail címével lépjen be, és írja le tapasztalatát a címben felsorolt témákban! Keresztnévvel vagy becenévvel bejegyzett vélemények kevésbé hitelesek.
- Amennyiben részt vesz a törzsvásárlói programunkban, csak teljes névvel posztolt hozzászólását tudjuk aktivitásként értékelni.
- Kérjük, hogy részletes áruértékelését a terméklapon, a megvásárolt áru alatt, a véleményre kattintva tegye közzé!

Fontos kitétel:
A küldemények elindítása után logisztikai partnerünk, az MPL felel mindennemű továbbítási problémáért. Amennyiben az egy munkanapos szállítással kapcsolatban szenvedne hátrányt, kérjük, hogy azt a MPL (Magyar Posta Logisztika) ügyfélszolgálatán jelezze! Csomagja aktuális helyzetéről, valamint életútjáról a nyomkövetés oldalon informálódhat, és amennyiben szükséges, az MPL-nél tehet panaszt.


Ha
meg van elégedve velünk mondja el mindenkinek, ha valamivel gondja támadt, mondja el nekünk!

Köszönjük az értékelésre fordított idejét!

Személyes érdeklődését, ajánlatkérését a INFORMÁCIÓK oldalon lévő elérhetőségeinken várja a TextilPont csapata.Webáruház készítés