Kosár

FONTOS TUDNIVALÓK:

1., Ha nem tud, vagy nem akar az OTP felületén bankkártyával fizetni, akkor ne válassza ki az "online bankkártyás" fizetési módot! "Sikertelen bankkártyás fizetés" értesítés után 1 nappal a nem reagáló felhasználók rendeléseit töröljük, hogy feleslegesen ne foglalják le az aktív vásárlók elől az árukészletet.
2., Amennyiben Ön már leadott egy rendelést, de annak online bankkártyás fizetése valamilyen okból sikertelen volt, NE ISMÉTELJE MEG A RENDELÉST! Várjon kb. egy órát, amíg a bank lezárja a tranzakciót, majd nyissa meg felhasználói fiókjában a leadott rendelését, és a legalul található FIZETÉS gombbal újraindíthatja a folyamatot, vagy rákattinthat a MÁSIK FIZETÉSI MÓD kiválasztására.
3.,  A RENDELÉS DUPLIKÁCIÓ (többszörözött rendelés)  SÚLYOS HIBA! Ilyenkor kizárhatja magát a vásárlásból. Előfordulhat ugyanis, hogy előző rendelésével lefoglalja maga elől az árukészletet. → Ide kattintva bővebben tájékozódhat.
4., AZ UTÁNVÉTES FIZETÉS (a visszaélések kiszűrése érdekében) kizárólag törzsvásárlóink számára érhető el. → Ide kattintva bővebben tájékozódhat. Amíg a fizetési módoknál nem látja az utánvétes fizetést, addig Önnek nincs rá lehetősége. Amennyiben ellenőrizhetően volt már előzőleg 3 sikeres vásárlása, úgy a "Megjegyzés" rovatban (közvetlenül a rendelés elküldése előtt) kérheti tőlünk az  utánvétes fizetés beállítását. Ilyen esetben jelölje be a Banki előreutalás fizetési módot, amit majd helyesbíteni fog az áruház kezelője.


Nincs termék a kosárban!
Webáruház készítés