A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Ágytakaró ajánlatunk
Biztonsági tanúsítvány
SSL Certificate
Elektronikus fizetés
TOP termékeink
MÁRKÁS TERMÉKEINK

Spanyol lakástextilek, Loneta----------------------------------------------------

Disney textiláruk----------------------------------------------------

Gardenia függönyök

Facebook oldalunk

Facebok oldalunk

Szállítási módok

TextilPont Postapont partner

Szállítás - TextilPont webáruház

30000 Ft felett ingyenes szállítást választhat.

Jó, ha tudja...

Megbízható, magyar honlap

Garancia

Árgarancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

Partnereink
Szűrés
Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás
Összehasonlítás

FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY

WEBÁRUHÁZ >FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY

Fényáteresztő függöny anyagok (varrás, szegés nélküli méteráruk)

Forgalmazott függöny anyagaink: voile függöny, organza függöny, félorganza függöny, jacquard függöny, szablé függöny, gyerek függöny, Disney függöny, konyhai vitrázs függöny méteráru.
Minőségi függöny anyagok olcsó áron. Függöny nappaliba, függöny hálószobába, konyhai függöny, gyerekszobai függöny, dolgozószobai függöny. Függöny közületek részére: irodai függöny, függöny hotelekbe, szállodai függöny, függöny panziókba, függöny vendéglátó helyekre, függöny iskolába, függöny óvodába és függöny bölcsődébe.
Fényáteresztő függöny anyagok, akciós függöny méteráru

A fényáteresztő függöny funkciójának megfelelően úgy díszíti az ablakot, hogy közben átengedi a fényt, ezáltal megőrzi az enteriőr természetes világosságát, ugyanakkor megakadályozza, hogy kintről betekinthessenek.

Ma már nem csak a lehetséges textil választék, hanem a függönyminták tekintetében is széles kínálatból válogathatunk. A beleszőtt és hímzett mintákon kívül megtalálhatók a maratással, fóliázással készült függönymotívumok is, amelyek tartósságuk miatt közkedveltek.

A fényáteresztő függönyök anyaga:

A fényáteresztő függönyök leggyakrabban használt alapanyaga az organza, mely matt és fényes változatban is megtalálható. Népszerűségének oka rendkívüli áttetszősége, illetve könnyen konfekcionálhatósága, hiszen egyaránt alkalmas ráncolt és lapfüggöny készítésére, de varrathatunk belőle rolót is. Az organzához képest sűrűbb szövésű fényáteresztő függöny a voile. Könnyű felhasználhatóságán túl igen kedvelt kezelhetősége miatt is. A természetes anyagok, a len, a pamut kevésbé áttetsző, könnyed textil, melynek egyszínű és tarka változata egyaránt elterjedt. Funkciójukból kifolyólag elsősorban mintanélküli, áttetsző textileket szokás használni, de előfordulhat, hogy egy helységben nem a kilátás az elsődleges szempont (pl.: hálószobák esetében), ilyen esetekben nyugodtan válogathatunk a fényáteresztő függöny számára a sötétebb színtónusú mintás vagy sűrűbb szövésű anyagok közül. A fényáteresztő függönyök méretezésénél plafonkarnis (mennyezeti sín) esetén a szoba belmagasságát kell alapul venni, mely általánosságban 260 és 320 cm között változik. Ezután a karnis méretéhez igazodunk. A valódi szélessége a méretének minimum másfélszerese, maximum háromszorosa lesz, a választott ráncoló ráncsűrűségének megfelelően. Ideális esetben általában a kétszeres anyagmennyiség az ajánlott.

Fényáteresztő függönyünk egyaránt lehet hagyományos ráncolt függöny, de ha a modernebb megoldásokat kedveljük, akkor tervezhetünk lapfüggönyt vagy rolót is a meglévő helyére. A tökéletes technika kiválasztásához vegyük figyelembe a helység stílusát és adottságait (a szoba és az ablak méretei, természetes és mesterséges fények aránya, a függöny számára igénybevehető szabad terület stb.).

Javaslat:
A fényáteresztő függönyt néhány cm-rel rövidebbre készítsük, mint a sötétítőt, illetve az oldalsálat! Ez azért szükséges, mivel máskülönben a fényáteresztő függöny alja a sötétítő függöny behúzása után is látszana.

Rendelje függöny anyagait kedvező áron az interneten! 30 ezer Ft fölött díjmentesen kiszállítjuk a TextilPont webáruházból:

Függöny Budapest, függöny Debrecen, függöny Miskolc, Függöny Szeged, Függöny Győr, függöny Pécs, függöny Székesfehérvár, függöny Nyíregyháza, függöny Kecskemét, függöny Eger, függöny Békéscsaba, függöny Zalaegerszeg, függöny Kaposvár, függöny Szolnok, függöny Vác, függöny Gödöllő, függöny Tatabánya, függöny Komárom, függöny Sopron, függöny Szombathely, függöny Érd, függöny Dány.

Függöny webáruház: TextilPont - egy biztos találat.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.