Új jelszó kérése
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termékajánló
Elektronikus fizetés
SPANYOL LAKÁSTEXTILEK

Spanyol lakástextilek, Loneta

Facebook oldalunk

Facebok oldalunk

Szállítási módok

A TextilPont webáruház Postapont partner

Szállítás - TextilPont webáruház


30.000 Ft vásárlási érték felett   ingyenes szállítást választhat!

Jó, ha tudja...

Megbízható, magyar honlap

Garancia

Árgarancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

Partnereink
Szűrés
Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás

FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY

 WEBÁRUHÁZ >FÉNYÁTERESZTŐ FÜGGÖNY

Fényáteresztő függöny anyagok

Forgalmazott függöny anyagaink: voile, organza, félorganza, jacquard, szablé, gyerekmintás függöny, Disney mintás fényáteresztő függöny, konyhai vitrázs függöny.
Minőségi függöny anyagok olcsó áron nappaliba, hálószobába, konyhába, gyerekszobába, dolgozóba, illetve közületek részére irodákba, hotelekbe, panziókba, vendéglátó helyekre, iskolákba, óvodákba és bölcsődékbe.
Fényáteresztő függöny anyagok

A fényáteresztő függöny funkciójának megfelelően úgy díszíti az ablakot, hogy közben átengedi a fényt, ezáltal megőrzi az enteriőr természetes világosságát, ugyanakkor megakadályozza, hogy kintről betekinthessenek.

Ma már nem csak a lehetséges textil választék, hanem a függönyminták tekintetében is széles kínálatból válogathatunk. A beleszőtt és hímzett mintákon kívül megtalálhatók a maratással, fóliázással készült függönymotívumok is, amelyek tartósságuk miatt közkedveltek.

A fényáteresztő függönyök anyaga:

A fényáteresztő függönyök leggyakrabban használt alapanyaga az organza, mely matt és fényes változatban is megtalálható. Népszerűségének oka rendkívüli áttetszősége, illetve könnyen konfekcionálhatósága, hiszen egyaránt alkalmas ráncolt és lapfüggöny készítésére, de varrathatunk belőle rolót is. Az organzához képest sűrűbb szövésű fényáteresztő függöny a voile. Könnyű felhasználhatóságán túl igen kedvelt kezelhetősége miatt is. A természetes anyagok, a len, a pamut kevésbé áttetsző, könnyed textil, melynek egyszínű és tarka változata egyaránt elterjedt. Funkciójukból kifolyólag elsősorban mintanélküli, áttetsző textileket szokás használni, de előfordulhat, hogy egy helységben nem a kilátás az elsődleges szempont (pl.: hálószobák esetében), ilyen esetekben nyugodtan válogathatunk a fényáteresztő függöny számára a sötétebb színtónusú mintás vagy sűrűbb szövésű anyagok közül. A fényáteresztő függönyök méretezésénél plafonkarnis (mennyezeti sín) esetén a szoba belmagasságát kell alapul venni, mely általánosságban 260 és 320 cm között változik. Ezután a karnis méretéhez igazodunk. A valódi szélessége a méretének minimum másfélszerese, maximum háromszorosa lesz, a választott ráncoló ráncsűrűségének megfelelően. Ideális esetben általában a kétszeres anyagmennyiség az ajánlott.

Fényáteresztő függönyünk egyaránt lehet hagyományos ráncolt függöny, de ha a modernebb megoldásokat kedveljük, akkor tervezhetünk lapfüggönyt vagy rolót is a meglévő helyére. A tökéletes technika kiválasztásához vegyük figyelembe a helység stílusát és adottságait (a szoba és az ablak méretei, természetes és mesterséges fények aránya, a függöny számára igénybevehető szabad terület stb.).
Javaslat:
A fényáteresztő függönyt 1-2 cm-rel rövidebbre készítsük, mint a sötétítőt vagy az oldalsálat! Erre azért van szükség, mert különben a fényáteresztő függöny a sötétítő alól ki fog látszani, amikor azt behúzzuk.

Függöny webáruház: TextilPont - egy biztos találat.
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.