Állásajánlat


TextilPont logó

Dányi telephelyre keresünk férfi munkavállalót (40 éves korig) textilanyagvágó és csomagoló munkakörbe.A munka leírása:
- a leendő kolléga a beérkezett rendelések kinyomtatott "összeszedési listája" alapján raktárunkban kiválasztja a megfelelő termékeket és kézikocsival átszállítja a szomszédos vágóhelyiségbe.
- az anyagokat vágóasztalon, a listán feltüntetett méretre darabolja,
- a levágott méterárukat, illetve a megrendelt darabárukat futártasakba, kartondobozba vagy műanyag fóliába becsomagolva postázáshoz előkészíti.

A munka jellege:

Középnehéz fizikai munka. Előfordulnak 20-25 kg körüli, tekert textilvégek is, amelyeket alkalmanként mozgatni kell. Jellemzően azonban a raktárpolcokon 5-6 sorban egymásra helyezett deklis végek közül kell kiemelni a megfelelőt (1 db. deklire hajtott, 40-50 m-es anyagvég súlya 7-11 kg).
A munkakört betöltő időszakosan végzendő feladatai közé tartozik a raktár, a vágóhelyiség, a közlekedők és a szociális helyiségek (mosdó, öltöző, étkező), illetve a telephely környékének rendben tartása, takarítása.
Alapesetben a munka napi 8 órás, munkakezdés: 10:00, 1 óra ebédszünet, minden szombat szabad.

A munkához szükséges képességek, képesítések, referenciák, jellemzők:

Méretpontos, megbízható textildarabolási készség, hibamentes címirat matricázás, odafigyelő, precíz, felelősségteljes munkavégzés, kitartó munkabírás.

Jelentkezés esetén előnyt jelent szabász, szabó-varró vagy más textilipari szakképesítés, sokrétű textilanyag ismeret, illetve B kategóriás jogosítvány vagy raktározási és csomagolási gyakorlat.
A célorientált jelentkezőnek feddhetetlen előélettel, 3 hónapnál nem régebbi, tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkeznie.
Az állásajánlatban szereplő munkahely nemdohányzó, szeszes ital, bódító vagy tudatmódosító szer fogyasztás (vagy ezek hatása alatti munkavégzés) nem megengedett.

Karrier lehetőség:

Az ügyfélszolgálati, weboldal-szerkesztési, keresőoptimalizálási, kereskedelmi és vállalkozási ismeretek megléte vagy későbbi elsajátítása esetén továbbléphet webáruház kezelő, készletkezelő és anyaggazdálkodó, műszaki vezető, áruház vezető munkakörökbe.
A tulajdonosok nyugdíjba vonulásakor a munkatársak elővételi joggal élhetnek a webáruház, a cég és a brand megszerzésére, sikerrel vihetik tovább a szakmai és vásárlói körökben is elismert, TextilPont nevet.

Jelentkezés:

Jelentkezését - szakmai önéletrajzzal, iskolai végzettséget, szakképzettséget bizonyító iratmásolatokkal és fizetési igény megjelölésével - várjuk a textilpont.kft@gmail.com e-mail címen.

A munkakör betöltésének legkorábbi időpontja:

2022. 08. 21.


TextilPont Kereskedelmi Kft.


Webáruház készítés