A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához. További információt az ADATVÉDELMI NYILATKOZAT-ban talál. Rendben

2015-ös változások a webáruházban

czila 2015-01-06 13:27:00
A könnyebb áttekintés érdekében összefoglaljuk a webáruházunk működését 2015 január 5-től érintő fontosabb változásokat.

Fizetés:  A jelentős veszteséget okozó visszaélések kiszűrésére az utánvételes fizetés ezentúl csak törzsvásárlóink számára lesz elérhető. Törzsvásárlói körön kívüli, új ügyfeleink részére a banki átutalást, a bankkártyás fizetést, a PayPal fizetést, és a rózsaszín postautalványon történő pénzküldést ajánljuk.
Készpénzfizetés - telephelyünkön, személyes átvételkor - továbbra is minden ügyfelünk számára lehetséges.

Facebook bejelentkezés: Eredménytelenül kértük, hogy az új belépők FB bejelentkezéskor is adják meg fiókjukban az SMS fogadására képes telefonkészülékük hívószámát. Telefonszám hiányában a szállítónk ugyanis nem tud a szállítás megkezdéséről SMS-küldeni, és az esetleges második szállításról sem tud időpontot egyeztetni, illetve bármilyen váratlan probléma esetén mi sem tudunk megfelelő gyorsasággal kommunikálni.
Mivel a telefonszám hiányából adódó hátrányok nagyságrenddel nagyobbak bizonyultak, mint a Facebookos bejelentkezés előnye, így kénytelenek voltunk megszüntetni ezt a kényelmi kiegészítést.

Csomagdíjak:  A csomagolási és csomagküldési veszteségek csökkentése céljából megszüntettük a 0-1 kg-os kategóriát. Ezután a legkisebb küldemények is a 0-5 kg-os (változatlan díjtételű), csomagkategóriába esnek. Ezután fokozottan érdemes kihasználni 900 Ft-os vagy 1000 Ft-os díjért a súlyhatár biztosította maximális terjedelmet.
Az ajánlott levélküldeményeknél nem volt garantált az egy napos szállítási idő (néha több napig kellett várni rájuk), ezért 2015-től megszűntetjük a postakész borítékos szállítási módot.
Nem javasoljuk tehát a régi gyakorlatot, miszerint hetente rendel valaki egy-két méter anyagot ajánlott levélben vagy aprócska csomagban.

2015-ben is kellemes, nyugodt vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,
a Textilpont csapata

"Textilpont Lakástextil Webáruház - egy biztos találat."
blog comments powered by Disqus
RAKTÁRKÉSZLET SZŰRŐ
ÁRUKATEGÓRIÁK
FACEBOOK OLDALUNK
FRISS KOMMENTEK

Egy kattintás a Textilpont fórum.  Szóljon 
hozzá
Ön is!

KOSÁR és PÉNZTÁR
0 árucikk
RÓLUNK ÍRTÁK
MÁRKÁS TERMÉKEINK

Loneta termékek
Gardénia függönyök a Textilpont webáruház kínálatában
Disney mintás, Disney figurás termékek
Bob a mester - rendelhető blackout sötétítő függöny
Thomas mintás termékek - Textilpont webáruház

JÓ, HA TUDJA...

Posta Pont partner
Szállítási díjak, feltételek Textilpontwebáruház
Kedvezmények a Textilpont webáruházban
Textilpont törzsvásárlói kártya
Online, kártyás fizetés az OTP virtuális terminálján
PayPal elektronikus fizetés
Miért éppen Textilpont?
100 % garancia a Textilpont webáruházban
Árgarancia - Textilpont Lakástextil Webáruház
14 napos pénzvisszafizetési garancia