A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Ágytakaró ajánlatunk
Biztonsági tanúsítvány
SSL Certificate
Elektronikus fizetés
TOP termékeink
MÁRKÁS TERMÉKEINK

Spanyol lakástextilek, Loneta----------------------------------------------------

Disney textiláruk----------------------------------------------------

Gardenia függönyök

Szállítási módok

TextilPont Postapont partner

Szállítás - TextilPont webáruház

30000 Ft felett ingyenes szállítást választhat.

Jó, ha tudja...

Megbízható, magyar honlap

Garancia

Árgarancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

Partnereink
Szűrés
Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás
Összehasonlítás

TextilPont Blog

2016.04.01 03:37
Tavaszi, textiles kiállítás a reptéren

 

Évente változik a négy nagykereskedő (Szintetika, Rovitex, Laguna, Naturtex) közös kiállításának helyszíne. Az idei helyszín – a közelsége miatt – nekünk a legjobban kedvezett az eddigiek közül.
Az I-es reptér – az utazók helyett – újabban inkább ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek ad helyet. Jómagam, aki repülőre sohasem ülnék, még sohasem tartózkodtam ennyi időn keresztül a karakteres vasszerkezetű, szépen felújított Pestszentlőrinci épületben.

Először a Rovitex felhozatalát vizsgáltuk át, már csak azért is, mert itt a korán (délelőtt) érkezőknek 3 % engedményt adtak a kiállítási árakból. Webáruházunkban arra törekszünk, hogy a termékeket a lehető legjobb árakon kínáljuk, ezért minden alkalmat ki kell használnunk, hogy lehetőségünk legyen a legolcsóbb beszerzésekre.
Ezért a már megszokott és megkedvelt üzletkötőnk kalauzolása mellett először is a kiállításon akciós áron kínált árukat vettük sorra.  Már ezekből is jól bevásároltunk (ahogy a képek is tanúsítják), szinte alig tudtuk abbahagyni. És még ezután következtek a “harmatos csodák”, a legújabb kollekciók…

 


Rovitex kiállítás
Rovitex kiállítás
Törölközö mustra
Függönyanyag
Lovas blackout
Fashion nyomott voile
Rovitex bemutató kollekció
Függönyök erdejében
A Textilpont csapat
Elmúlt dél, mire át tudtunk menni a szomszéd terembe, ahol a Szintetika bemutatóját néztük végig újdonsült üzletkötőnkkel Tamással. Az itteni kínálatból főleg blackout és dekor sötétítőket, egyszínű voile-okat, valamint batiszt vitrázs függönyöket válogattunk ki és írattuk fel a rendelőlapra.

Szintetika bemutatón
Happy blackout
Glamour sötétíő
Virágos maratott organza

Az árumustra alatt megéheztünk, és igazán jól esett az ebéd. Evés után az emeleti kilátóteraszról nézelődtünk még néhány percet, érdeklődéssel figyeltük a fel és leszálló kisgépeket.
Miután jóllakottan lesétáltunk a földszintre, megújult lendülettel vettük célba a Laguna standját.
Itt  leginkább a kevertszálas, kreatív dekoranyagok igéztek meg bennünket, de csodálnivaló levendulás és a hímzett vitrázsfüggönyök, illetve a jacquard függönyök is nehezen engedtek tovább mindkettőnket.

Piroska és a farkas dekor
Szamócás szablé és dekor függöny
Laguna bemutató összeállítás
Gyógynövényes kevertszálas dekor
Tavaszi virágos  fényáteresztő és dekor függöny
Laguna bemutató kollekció

Már este lett, mire a Naturtex termékeihez érkeztük. Itt már nem rendeltünk a kiállított árukból, de megállapodtunk, hogy felkeressük őket, és megbeszéljük a párnák és ágytakarók forgalmazásának lehetőségét.

Az utolsók között távoztunk. A kora tavaszi langyos estében fürgén kanyarodott ki a Textilpontos autó a (volt) reptéri parkolóból. Gabi némi csendes töprengés után megjegyezte: Jól eltelt az idő, és igazán szépen bevásároltunk… Csak azt tudnám, hogy hová fogjuk elrakni ezt a rengeteg árut, ha mind megérkezik hozzánk!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.