A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
TextilPont Blog
2016.04.01 03:37

Tavaszi, textiles kiállítás a reptéren

 

Sötétítő, gyerekmintás blackoutÉvente változik a négy nagykereskedő (Szintetika, Rovitex, Laguna, Naturtex) közös kiállításának helyszíne. Az idei helyszín – a közelsége miatt – nekünk a legjobban kedvezett az eddigiek közül.
Az I-es reptér – az utazók helyett – újabban inkább ilyen és ehhez hasonló rendezvényeknek ad helyet. Jómagam, aki repülőre sohasem ülnék, még sohasem tartózkodtam ennyi időn keresztül a karakteres vasszerkezetű, szépen felújított Pestszentlőrinci épületben.


Először a Rovitex felhozatalát vizsgáltuk át, már csak azért is, mert itt a korán (délelőtt) érkezőknek 3 % engedményt adtak a kiállítási árakból. Webáruházunkban arra törekszünk, hogy a termékeket a lehető legjobb árakon kínáljuk, ezért minden alkalmat ki kell használnunk, hogy lehetőségünk legyen a legolcsóbb beszerzésekre.
Ezért a már megszokott és megkedvelt üzletkötőnk kalauzolása mellett először is a kiállításon akciós áron kínált árukat vettük sorra.  Már ezekből is jól bevásároltunk (ahogy a képek is tanúsítják), szinte alig tudtuk abbahagyni. És még ezután következtek a “harmatos csodák”, a legújabb kollekciók…


Rovitex kiállítás
Rovitex kiállítás
Törölközö mustra
Függönyanyag
Lovas blackout
Fashion nyomott voile
Rovitex bemutató kollekció
Függönyök erdejében
A Textilpont csapat
Elmúlt dél, mire át tudtunk menni a szomszéd terembe, ahol a Szintetika bemutatóját néztük végig újdonsült üzletkötőnkkel Tamással. Az itteni kínálatból főleg blackout és dekor sötétítőket, egyszínű voile-okat, valamint batiszt vitrázs függönyöket válogattunk ki és írattuk fel a rendelőlapra.

Szintetika bemutatón
Happy blackout
Glamour sötétíő
Virágos maratott organza

Az árumustra alatt megéheztünk, és igazán jól esett az ebéd. Evés után az emeleti kilátóteraszról nézelődtünk még néhány percet, érdeklődéssel figyeltük a fel és leszálló kisgépeket.
Miután jóllakottan lesétáltunk a földszintre, megújult lendülettel vettük célba a Laguna standját.
Itt  leginkább a kevertszálas, kreatív dekoranyagok igéztek meg bennünket, de csodálnivaló levendulás és a hímzett vitrázsfüggönyök, illetve a jacquard függönyök is nehezen engedtek tovább mindkettőnket.

Piroska és a farkas dekor
Szamócás szablé és dekor függöny
Laguna bemutató összeállítás
Gyógynövényes kevertszálas dekor
Tavaszi virágos  fényáteresztő és dekor függöny
Laguna bemutató kollekció

Már este lett, mire a Naturtex termékeihez érkeztük. Itt már nem rendeltünk a kiállított árukból, de megállapodtunk, hogy felkeressük őket, és megbeszéljük a párnák és ágytakarók forgalmazásának lehetőségét.

Az utolsók között távoztunk. A kora tavaszi langyos estében fürgén kanyarodott ki a Textilpontos autó a (volt) reptéri parkolóból. Gabi némi csendes töprengés után megjegyezte: Jól eltelt az idő, és igazán szépen bevásároltunk… Csak azt tudnám, hogy hová fogjuk elrakni ezt a rengeteg árut, ha majd mind megérkezik hozzánk!


Webáruház készítés